מרכיבים:

  • 2 בננות בשלות
  • 70 גרם אבקת שקדים
  • 60 גרם שיבולת שועל טחונה דק ל"קמח"
  • 50 גרם חמאת בוטנים
  • 50 גרם סילאן*
  • מעט קינמון
  • 1 ביצת פשתן*
  • 50 גרם שוקולד צ'יפס

זמן

זמן הכנה: 10 דקות
זמן אפייה: 20 דקות
זמן כולל: 30 דקות

רמת קושי

קטגוריות: מאפינס, עוגות
כמות: 6 מאפינס

המאפינס הללו חלומיים! במיוחד עכשיו כשמגיע החורף, הם טעימים ממש ומנחמים.
הכי כיף שקל ממש להכין אותם והם מצריכים רק קערה ותבנית מאפינס 🙂

הוראות:

  1. מחממים תנור ל180 מעלות צלזיוס

  2. טוחנים את הבננות ביחד עם החמאת בוטנים

  3. מערבבים את כל החומרים כאשר את השוקולד צ'יפס מוסיפים בסוף

  4. שמים בתבנית מאפינס ואופים למשך 20 דקות

הערות

*ניתן לשים עוד סילאן, זה תלוי כמה הבננות בשלות. ככל שהן יותר בשלות הן מתוקות יותר.
תטעמו ותחליטו אם להוסיף עוד 🙂

*ביצת פשתן= כף פשתן טחון + שתי כפות מים, תוך 10-15 דקות זה נהיה מרקם ג'לי.