מרכיבים:

עבור העוגיות:

  • 100 גרם שקדים טחונים
  • 50 גרם פקאנים טחונים
  • 75 גרם סילאן
  • 15 גרם שמן קוקוס

עבור הריבה:

  • 50 גרם פטל/תות/אוכמניות
  • 40 גרם סילאן
  • 1.5 כפיות זרעי צ'יה

זמן

זמן הכנה: 10 דקות
זמן אפייה: 13 דקות
זמן כולל: 23 דקות

רמת קושי

קטגוריות: עוגיות
כמות: 13 עוגיות

הוראות:

עבור העוגיות:

  1. מחממים תנור על 180 מעלות צלזיוס

  2. מעבדים את כל חומרי העוגיות במעבד מזון

  3. עושים כדורים מבלילת העוגיות, מניחים על מגש / נייר אפייה ועושים טביעת אצבע עמוקה יחסית עם האגודל באמצע הכדור

  4. אופים 13 דקות

  5. מצננים לחלוטין

עבור הריבה:

  1. בקלחת שמים את כל החומרים ומרתיחים תוך כדי ערבוב טוב

  2. כאשר רתח מנמיכים את האש וממשיכים לבשל כעשר דקות תוך כדי בחישה מתמדת

  3. מצננים לחלוטין במקרר**

הרכבה:

  1. במרכז כל עוגיה שמים מעט ריבה ושומרים בקירור

הערות

המתכון הזה קליל ומושלם למתי שרוצים משהו מהיר. הוא גם ממש מתאים לאפייה עם הילדים 🙂 הכי כיף שבריבה אין סוכר לבן והיא טעימה בטירוף! תהנו!!! ** אם אתם ממהרים ורוצים שהעוגיות יורכבו מהר, אפשר לקרר את הריבה במקפיא וברגע שהתקררה להעביר למקרר עד שרואים שהיא התמצקה מספיק, בשלב זה ניתן לשים בעוגיות מהריבה.