מרכיבים:

עוגיות:

  • 150 גרם קמח שיבולת שועל
  • 50 גרם ממרח אגוזי לוז
  • 50 מ''ל חלב שקדים
  • 3 כפות אבקת קקאו
  • 35 גרם שמן קוקוס מומס
  • 60 גרם סילאן
  • 60 גרם סירופ מייפל

קרם בוטנים/שקדים:

  • 45 גרם קשיו שהושרו למשך הלילה
  • 40 גרם סירופ מייפל
  • 30 גרם ממרח בוטנים/שקדים

זמן

זמן הכנה: 20 דקות
זמן אפייה: 24 דקות
זמן כולל: 44 דקות

רמת קושי

קטגוריות: עוגיות
כמות: 9 עוגיות סנדוויץ

ממש התחשק לי משהו שוקולדי ומנחם והעוגיות הללו הן בדיוק זה! הן פשוטות להכנה, מהירות, טעימות וכיף לזלול אותן עם חברים.
ממליצה בחום לנסות ולהכין, ואם ניסיתם ספרו איך יצא!

הוראות:

  1. מחממים תנור ל180 מעלות צלזיוס

עוגיות:

  1. מערבבים את כל החומרים בקערה. את אבקת הקקאו מומלץ לנפות/לסנן על מנת שלא יהיו גושים.

  2. מכניסים למקרר ל15 דקות על מנת שיהיה יותר קל לכדרר כדורים וליצור עוגיות. אפשר גם פשוט להרטיב מעט את הידיים במקום.

  3. על מגש אפייה מכינים עוגיות בגודל הרצוי

  4. אופים למשך 12 דקות.

    כשאפוי מצננים לגמרי.

קרם:

  1. מסננים את הקשיו ושוטפים היטב.

  2. שמים הכל במעבד מזון וטוחנים היטב, עד שהקרם חלק.

הרכבה:

  1. בוחרים עוגיות שמתאימות בגודל.

  2. על עוגייה אחת שמים קרם ומעל הקרם שמים את העוגיה המתאימה.

    זהו! מקווה שתאהבו 🙂

הערות

  • אם אין לכם קמח שיבולת שועל, מה שאני עושה זה פשוט לטחון היטב שיבולת שועל עד שמתקבל מרקם דק כמו של קמח.