מרכיבים:

עוגיית שוקולד

  • 90 גרם שיבולת שועל טחונה דק
  • 70 גרם אגוזי לוז טחונים
  • 2 בננות בשלות
  • 25 גרם שמן קוקוס מומס
  • 100 מ''ל סילאן
  • 20 גרם אבקת קקאו

ריבת תות

  • 10 תותים
  • 2.5 כפיות זרעי צ'יה

קראמבל

  • 20 גרם שיבולת שועל
  • 10 גרם קוקוס טחון
  • 20 גרם שקדים טחונים דק
  • 2 כפות סילאן

זמן

זמן הכנה: 10 דקות
זמן אפייה: 30 דקות
זמן כולל: 40 דקות

רמת קושי

קטגוריות: עוגות, עוגיות
כמות: 2 עוגיות

הוראות:

עוגיית שוקולד

  1. מחממים תנור ל180 מעלות צלזיוס

  2. מערבבים את כל החומרים

  3. שופכים לשתי תבניות עגולות בקוטר 18 ס''מ ואופים 20 דקות

ריבת תות

  1. טוחנים את התותים וזרעי הצ'יה ושומרים במקרר עד שמתייצב, בין חצי שעה לשעה

קראמבל

  1. מחממים תנור ל180 מעלות צלזיוס

  2. מערבבים את כל החומרים ואופים 10 דק', כל 5 דק' מערבבים מעט

הרכבה

  1. לאחר שהעוגיית שוקולד והקראמבל הצטננו, על עוגיית השוקולד שמים מהריבה ומעליה מהקראמבל.