מרכיבים:

פנקייקים

  • 150 גרם שיבולת שועל טחונה היטב
  • 1 ביצת צ'יה*
  • 1 כוס מים
  • 1 בננה בשלה
  • 5 תותים חתוכים

רוטב שוקולד

  • 1 כפית שמן קוקוס
  • 1.5 כף אבקת קקאו
  • 1/2 כף ממרח בוטנים
  • 3 כפות סילאן
  • 50 מ''ל מים

זמן

זמן הכנה: 10 דקות
זמן אפייה: 20 דקות
זמן כולל: 30 דקות

רמת קושי

תגיות: פנקייקים
קטגוריות: ארוחת בוקר
כמות: 6 פנקייקים

זה מתכון הפנקייקים האהוב עליי! כל שבת שאנחנו רוצים להתפנק אני מכינה אותו, הוא ממש קל ומהיר להכנה ויש ארוחת בוקר מפנקת בטירוף! תהנו!

הוראות:

עבור הפנקייקים:

  1. טוחנים/ מועכים היטב את הבננה

  2. מערבבים את כל המרכיבים היטב

  3. במחבת נון-סטיק, על אש בינונית, מטגנים ללא שמן שתי כפות מבלילת הפנקייקים, כאשר הצד התחתון משחים הופכים

  4. מטגנים עד שהצד השני השחים גם כן

עבור רוטב השוקולד:

  1. במחבת/ קלחת, על אש קטנה, מערבבים את כל החומרים היטב

הרכבה:

  1. עורמים פנקייקים אחד על השני ושופכים את רוטב השוקולד מעל

הערות

* 1 כף צ'יה מעורבבת עם שלוש כפות מים, שומרים בצד 10 דק' עד שמתקבל מרקם ג'ל